2007. november 29., csütörtök

Ti is, ti is!

Nagyon komolyan arra bíztatlak titeket és benneteket, hogy küldjétek el pozitív élményeiteket, hogy feltehessem azokat is. Gyűjtsük össze a jó helyeket, ahol kedvesen fogadnak, mint vendéget vagy mint vásárlót!


2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nem nevezném a kedvenc helyemnek, de ha fel kell idéznem a legutóbbi kellemes élményt, ami vendéglátóhelyen ért, akkor a Pata Negra jut eszembe. Tetszett, hogy például amikor tele volt a hely, nem kitessékeltek, mondván "tele vagyunk - nem látja?!", hanem leültettek a bárpultnál, és megkértek, hogy várjak, mert hamarosan biztosan felszabadul majd asztal. A pincérek pedig rendkívül szimpatikusak.
Ha éttermet is lehet ajánlani, akkor viszont egyértelműen a solymári Aranykorona ugrik be. Az itteni pincérek véleményem szerint a szakma legjobbjai, akik a vendégeket maximális körültekintéssel, mosollyal szolgálják ki, fáradhatatlanul ajánlanak ételeket/italokat és mindezt úgy, hogy közben nincs az a kellemetlen érzésed, hogy most éppen rádtukmálnak valamit. Ebbe az étterembe mindenkinek el kell mennie szerintem.

szédültborbála írta...

Mondjuk nekem kicsit már túl tolakodó volt az Aranykoronában a tulaj, megpróbálta a vőfély szerepét magára ölteni, miközben 1. erre senki nem kérte, 2. borzasztóan szűk körű volt az esküvő utáni vacsi, amit szerintem ő nem vett figyelembe. Olyan érzésem volt, hogy csak a zsíros pénzért csinálja a fesztivált, amit amúgy lenyom mindenkinek, akiből egy kicsivel is több pénzt remél.
De úgy látom, más is el volt ragadtatva a helytől: http://nol.hu/framed/9186/